4ZONE: een zoneregelingssysteem met WIFI thermostaten

Onder de naam 4ZONE presenteert Heatnet een zoneregelingssysteem wat zonder tussenkomst van een extra HUB, direct op de router van uw WIFI aangesloten kan worden. In de woning worden de diverse apparaten draadloos (RF) aangesloten. Het leveringsprogramma bestaat uit WIFI thermostaten waarmee het mogelijk is om via een APP op de Smart Life APP in diverse ruimten de temepratuur op gewenste tijden, onafhankelijk van elkaar op afstand te regelen.

Deze thermostaat kan draadloos direct op uw internetaansluiting aangesloten worden, waardoor u op de thermostaat met een APP op afstand kunt bedienen. Naast de WIFI aansluiting beschikt de thermostaat ook over een RF mogelijkheid: draadloos aansluiten van een aparte ontvanger. Daarmee wordt het aantal functies aanzienlijk vergroot: o.m. regelen van elektrische verwarming (infraroodpanelen of elektrische vloerverwarming. Groot voordeel is het creëren van zoneregeling met een minimum aan onderdelen, direct via WIFI met een APP op uw smartphone te bedienen.

Een modern uitgevoerde WIFI-RF Thermostaat met zeer veel mogelijkheden en met volgende kenmerken:

  • LCD-display kan duidelijk worden afgelezen met de achtergrondverlichting. 
  • Eenvoudige montage van thermostaat en ontvanger. 
  • 7×4 schakelmomenten per week via de app 
  • Het display toont de ingestelde temperatuur en de gemeten temperatuur en tijd.
  • Temperatuurweergave in graden Celsius. 
  • Beschikt over een USB-voeding.
  • Eenvoudig te koppelen met de app SMART LIFE
  • Linkbaar met IFTTT, Google assistent, SIRI en Alexa

Het 4ZONE programma bevat nog een aantal geselecteerde onderdelen, waarmee, naast het op afstand regelen van bijvoorbeeld de vloerverwarming ook radiatoren geregeld kunnen worden i.c.m. stadsverwarming of een warmtepomp.

Met de Smart Life APP regel je op afstand met je smartphone heel veel zaken in je huis, zoals de verwarming, verlichting en alarm.
Smart Life verhoogt het comfort, spaart energie en zorgt voor een veilige woonomgeving.

Producten die uw comfort in huis en bedrijf verhogen, zijn eenvoudiger te gebruiken dan ooit tevoren, ook al door gebruik te maken van bijvoorbeeld spraak gestuurde apparaten, zoals Amazon Alexa en Google Home. Voor de meeste al op de markt gebrachte systemen is nog een gateway of hub nodig (en schakel in het systeem om verbinding te kunnen maken met internet). Daarnaast hebben vele systemen  een eigen APP, die veelal niet uitwisselbaar is met een APP van een ander product wat u in huis gebruikt: erg onhandig allemaal!

Uitgebreide informatie over het 4ZONE programma treft u op de website www.4zone.nl

image_pdfimage_print